lessen

Het doel van Surf N Sail is om jou met plezier te leren windsurfen. Wij maken daarbij gebruik van de beste lesmaterialen en -methoden. Lessen worden gegeven op het ondiepe IJsselmeer, direct voor onze watersportschool. Wij bieden lessen aan jong en (iets) ouder, klein en groot en op alle niveaus.

 

Surf N Sail is gecertificeerd en aangesloten bij de VDWS. De VDWS is internationaal het enige toonaangevende watersport instituut voor windsurfen, kitesurfen, suppen en catamaran zeilen. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs, conform het door de VDWS en ons opgestelde leersysteem.

cursus
boeken

Beginnerscursus

De perfecte cursus om te leren hoe je zelfstandig moet surfen. We leren je de volgende onderdelen van het windsurfen: optuigen, wegvaren, sturen, overstag, gijpen en opkruisen tegen de wind. Inclusief theorie, examen, materiaal en afsluiting met het internationaal erkend VDWS-diploma. Deze cursus wordt gegeven in kleine lesgroepen.
Duur:
10 uur (5 x 2 uur)
Prijs tot 14 jaar:
€ 160,-
Prijs vanaf 14 jaar:
€ 185,-

Snuffelcursus

Wil je het windsurfen gewoon een keertje proberen? Met behulp van een instructeur leer je de eerste beginselen van het windsurfen.
Duur: 2 uur
Prijs: €45,-

Introductiecursus

Hier leer je de basis van het windsurfen. We leren je de volgende onderdelen van het windsurfen: opstappen, wegvaren, sturen, en overstag. Heb je hierdoor het windsurfvirus te pakken? Ga dan door met de beginnerscursus.
Duur: 6 uur
Prijs: € 90,-

Opfriscursus

Nog niet alles verleerd, maar hoe ging het surfen ook alweer? Basis surfhouding bijwerken met één van onze ervaren instructeurs. Lessen worden gegeven in het ondiepe of diepe gedeelte van het IJsselmeer. Dit is afhankelijk van de ervaring en voortgang.
Duur:
2 uur
Prijs:
€ 75,-

Gevorderdencursus

Ben je bijna de ervaren surfer en wil je lekker planeren over het IJsselmeer? Hierbij leren we je onder andere de beachstart, surfen met trapeze, snel overstag gaan, gijpen en planeren. Wij zorgen voor het materiaal. Lessen worden gegeven in groepen van 2 tot maximaal 4 personen.
Duur:
4 uur (2 x 2 uur)
Prijs:
€ 135,-

Prive cursus

Intensieve les waarbij de wensen van jou als surfer centraal staan. Inclusief gebruik van materiaal.
Duur:
1 uur
Prijs:
€ 60,-

VASTE INSTRUCTEURS