lessen

Kitesurf les bij Surf N Sail staat voor leren kitesurfen bij een erkend VDWS-kitesurf center. In Makkum starten en eindigen de kitesurf activiteiten. In de maanden april en oktober geven wij de lessen direct vanaf ons strand in Makkum. Voor de maanden mei tot en met september geven wij de lessen op de locatie in Cornwerderzand. Voor alle cursussen zijn dit de perfecte locaties, vanwege het ondiepe water.

Vanaf 14 jaar kan iedereen bij ons leren kitesurfen. Indien er te weinig wind staat, zullen de openstaande uren binnen de kortst mogelijke tijd ingehaald worden. 

Surf N Sail is gecertificeerd en aangesloten bij de VDWS. De VDWS is internationaal het enige toonaangevende watersport instituut voor windsurfen, kitesurfen, suppen en catamaran zeilen. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs, conform het door de VDWS en ons opgestelde leersysteem.

Kite
Lessen

Beginnerscursus

De beginnerscursus duurt 2 dagen en bestaat uit 10 uur praktijk en de basistheorie voor het starten met kitesurfen. Inclusief pak en materiaal.

Inhoud:
Materiaalkunde, op en afbouw van de kite, theorie, veiligheidsaspecten, intensieve veiligheidstraining, leren vliegeren, bodydraggen, herstarten van de kite, waterstart en varen.
Duur:
2 dagen
Prijs:
€ 235

Vervolgcursus

Voor de mensen die de techniek van de kite en de waterstart willen verfijnen. Ook voor degene die bij ons een beginnerscursus heeft afgerond. Het eerste gedeelte van de les bestaat uit 5 uur lang praktijkles met leraar. De overige uren zijn vrije oefeningstijd onder toezicht. Inclusief pak en materiaal.

Inhoud:
Het verbeteren van de controle over de kite en het board, veiligheidstraining, waterstart training en de basis voor het veilig varen op het water.

Is jouw niveau hoger? Dan kunnen we in deze cursus ook ingaan op bijvoorbeeld hoogte lopen, switchen, gijpen, springen of een andere gewenste move.
Duur:
2 dagen
Prijs:
€ 215,-

prive cursus

Liever een cursus kitesurfen voor jou alleen? De inhoud van de les is in overleg te bepalen.
Duur:
1 uur
Prijs:
€ 75,-
Datum:
In overleg met de cursist te bepalen.

VASTE INSTRUCTEURS