Windsurf lessen

 
Het doel van Surf N Sail Makkum is om jou met plezier te leren windsurfen. Hiervoor maken we gebruik van de beste lesmaterialen en -methoden. Lessen worden gegeven op het IJsselmeer, direct voor het strand van Makkum. Dit water is voor ieder perfect om windsurfen te leren, ondiep water ook voor kinderen.
 
Surf N Sail Makkum is gecertificeerd en aangesloten bij  de VDWS, internationaal het toonaangevende wind en watersport instituut. Dit betekent dat de lessen gegeven worden door ervaren en gediplomeerde instructeurs, conform het door de VDWS en ons opgestelde leersysteem. Dit leersysteem is zo opgezet dat klein en groot, op alle niveaus, plezier beleven aan de watersport.
 
 

Surf cursussen (VDWS)

Duur:

Prijs:

     
Snuffelcursus 2 uur €  50,--
  Toelichting:    
  Gewoon een keertje proberen? Met behulp van een instructeur leer je de eerste beginselen van het windsurfen. Heb je hierdoor het windsurfvirus te pakken? Ga dan door met de beginnerscursus.  
     
Beginnerscursus Kinderen (tot 14 jaar) 10 uur (5 x 2 uur) € 160,--
Beginnerscursus Volwassenen (vanaf 14 jaar) 10 uur (5 x 2 uur) € 185,--
  Toelichting:
  De eerste stappen voor zelfstandig windsurfen, waarbij volgende onderdelen je worden bijgebracht: optuigen, wegvaren, sturen, overstag, gijpen en opkruizen tegen de wind. Inclusief ca. 1 uur theorie, examen, materiaal en afsluiten met een internationaal erkend VDWS surfdiploma.  
       
Opfriscursus 2 uur €  75,--
  Toelichting:    
  Nog niet alles verleerd, maar hoe ging het surfen ook alweer? Basis surfhouding bijwerken met een van onze ervaren instructeurs. Lessen worden gegeven in ondiepe of diepere water van het IJsselmeer voor Makkum, afhannkelijk van de ervaring en voortgang.  
       
Gevorderdencursus 4 uur (2 x 2 uur) € 135,--
  Toelichting:    
  Opweg naar de ervaren surfer en wil je lekker planeren over het IJsselmeer? Hierbij leren we je onder andere de beachstart, surfen met trapeze, snel overstag, gijpen en planeren / speedsurfen. Lessen zijn vanaf Makkum strand op het IJsselmeer en bovengenoemde is inclusief materiaal. Lessen worden gegeven in groepen van 2 tot maximaal 4 personen.   
       
Powergijp training 2 uur €  80,--
  Toelichting:    
  Exclusieve training voor het leren van de powergijp. Van de basis techniek gijpen naar powergijpen in 2 uur. Training is op eigen materiaal van cursist.  
       
Privé cursus 1 uur €  60,--
  Toelichting:    
  Intensieve les waarbij de wensen van de jou als surfer centraal staan. Intensief uur waarin we jouw op je eigen materiaal verder brengen met je surfcarriere.