Kitesurf lessen

 
Surf N Sail Makkum is gecertificeerd en aangesloten bij  de VDWS, internationaal het toonaangevende wind en watersport instituut. Dit betekent dat de lessen gegeven worden door ervaren en gediplomeerde instructeurs, conform het door de VDWS en ons opgestelde leersysteem. Dit leersysteem is zo opgezet dat klein en groot, op alle niveaus, plezier beleven aan de watersport.
 
Met de VDWS kite licentie heeft u de erkende lecentie waarmee ieder internationaal materiaal mag en kan huren. Bij ons haalt u dus een wereldwijd erkend kitesurf diploma.
 

Kite cursussen (VDWS)

Duur:

Prijs:

Direct boeken:
       
Beginnerscursus 2 dagen € 215,-- BOEK HIER DIRECT JOUW CURSUS
  Toelichting:
  De beginnerscursus duurt 2 dagen en bestaat uit 10 uur praktijk, theorie en vrije oefeningstijd onder toezicht. Inclusief pak en materiaal.
  Inhoud:
  Materiaal kunde, op en afbouw van de kite, theorie, veiligheid aspecten, intensieve veiligheidstraining, leren vliegeren, bodydraggen, herstarten van de kite, waterstart en varen.
         
Vervolgcursus 2 dagen €  185,-- BOEK HIER DIRECT JOUW CURSUS
  Toelichting:      
  voor de mensen die de techniek van de kite en de waterstart willen verfijnen. Ook voor degene die een beginnerscursus bij ons hebben afgerond. 5 uur lang praktijk met leraar overige uren is vrije oefeningstijd onder toezicht. Inclusief pak en materiaal.  
  Inhoud:  
  Het verbeteren van de kite en board controle, veiligheidstraining, waterstart training en de basis voor het veilig varen op het water.  
         
Gevorderdencursus 2 dagen € 195,-- Bel voor reservering.
  Toelichting:      
  In de gev. cursussen (5 uur) hierbij verbeteren we de vaarkunde. Overige uren krijg je vrije trainingstijd onder toezicht.Inclusief pak en materiaal  
  Inhoud:  
   Hoogte lopen, switch, gijp, springen, rotaties uitgehaakt, gewenste move.  
         
Privé cursus 1 uur €  75,-- Bel voor reservering.
  Inhoud:      
  In overleg met de cursist te bepalen.